Despre compania XAVITEL

Ne-am înființat în 2005 pentru a aduce mai aproape nevoile de comunicare rapidă, sigură și eficentă ale unei societăți în care tehnologia este în continuă expansiune! Acum oferim și vâlcenilor, prin magazinele noastre, o mare varietate de echipamente de tele-comunicație și servicii adecvate îndeplinirii scopului amintit.
Prin magazinele XAVITEL aveți acces la serviciile și produsele ORANGE România, al cărui distribuitor autorizat suntem. Apelați la noi cu încredere!

Un FURNIZOR RECUNOSCUT DE SERVICII DE INTERNET - ORANGE

Poți beneficia de cel mai rapid internet prin fibră optică ! Din analiza rezultatelor Netograf.ro, îți punem la dispoziție posibilitatea de de gaming în timp real, streaming video HD, în condiții de  conexiune Internet cu stabilitate optimă. Pachetul Orange Home Net, te conectează de acasă la internet fix viteze până la 1 Gbps. Astfel poți conecta dispozitivele electronice la un routerul Wi-Fi ce este, de asemenea, inclus în abonament. Nu numai tu, dar și toți membrii familiei puteți accesa internetul în condiții optime ! Prin noi, vâcenii pot avea acces la servițiile Internet oferite de către Orange:

Internet prin fibră:  cu abonamentele Home Net, beneficiezi de internet fix cu viteze de până la 1 Gigabit pe secundă.


Internet fix 4G: Ai internet fix pentru acasă, prin intermediul rețelei mobile, la viteze de până la 150 Mbps, cu Home Net 4G.


Un FURNIZOR RECUNOSCUT DE SERVICII ȘI ECHIPAMENTE DE TELEFONIE MOBILĂ ȘI FIXĂ

Ultimele variate de telefoane mobile din gama SAMSUNG, ALCATEL, APPLE, HUAWEI, NOKIA, UTC, ALLVIEW, ORANGE, SMARTPHONES


Cele mai bune prețuri de pe piață pentru telefoane mobile


Abonamente avantajoase


Magazinul ORANGE STORE XAVITEL - Electronice si electrocasnice face parte din lista de Magazine partenere Card Avantaj din Râmnicu Vâlcea.